Passion Food | Nieuws van Passion Food - Catering en Kookstudio Leiden
Passion Food - Catering & Kookstudio in Leiden door Mascha Smit. Catering, Private Dining, Kookworkshops en Kookcursussen op MasterChef niveau.
Catering, Private Dining, Diner aan huis, Kok aan huis, Kookworkshop, Kookcursus, Buffet, Hapjes en Amuses, High Tea, Bruidstaart, Lunch, (volledig verzorgd) Feest, MasterChef, Catering Leiden, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Vrijgezellenfeest, Familiedag, Verjaardag, Wereldkeuken
19169
blog,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Vakantie! 30 juli t/m 12 augustus dicht

Vanaf maandag 30 juli t/m zondag 12 augustus knijpen wij er even tussenuit voor een welverdiende vakantie. De kookstudio gaat voor die tijd dicht en we hebben dan ook geen traiteur maaltijden. Maar vanaf maandag 13 augustus zijn jullie weer van harte welkom!

Fijne zomer! Liefs Team Passion Food

0

Beide kookcursussen vol!

Het animo was overweldigend! De inschrijvingen voor de kookcursus gevorderden verliepen zo snel, dat we besloten de beginners cursus ook gevorderd te maken. Beide cursussen zitten helemaal vol! We gaan er een mooi najaarsreeks van maken,

0

Thema workshops najaar 2018 staan op de site!

Je kan vanaf nu inschrijven voor de thema workshops in het najaar van 2018. Een paar favorieten komen weer voorbij, zoals Sri Lanka, Vis, Italiaans en Vegetarisch. Maar ook de echte seizoensworkshops Wild & Gevogelte en het Kerstdiner kunnen uiteraard niet ontbreken.

Een leuke, gezellige, culinaire en leerzame avond gecombineerd met heerlijk eten! Schrijf je nu in. Of om cadeau te geven. We maken ook mooie cadeaubonnen, die voor elke prijs zijn in te vullen.

0

2 Gevorderden Kookcursussen!

Wegens het overweldigende animo voor de Najaarskookcursus Gevorderden in slechts 4 dagen tijd hebben we besloten om de Beginners kookcursus ook Gevorderd te maken. De cursus die start op 4 september is Gevorderden 1 en de cursus die op 11 september start is Gevorderden 2.

Ben je geïnteresseerd? Je kan altijd bellen of mailen voor meer informatie, of als je twijfelt of je beginner of gevorderd bent.

0

Workshop Uitbenen met Slagerij Van der Vooren

Het was een indrukwekkende en fantastische avond afgelopen vrijdag! Samen met Piet en Menno van Slagerij Van der Vooren gaven we een workshop varken uitbenen. Piet en Menno hebben een geweldige demonstratie gedaan van het uitbenen van een half varken met duidelijke uitleg over de anatomie. Prachtig om dit mooie vakmanschap zo uitgebreid en van zo dichtbij een keer te zien. Ze lieten ook zien hoe je een porchetta maakt, het opbinden van diverse delen en de heren van de workshop mochten nog aan de slag om hun eigen worsten te draaien.

Tijdens de demonstratie verzorgden we heerlijke kleine gerechtjes, bereid van het mooie scharrelvarkensvlees van Slagerij Van der Vooren, zoals pulled pork, porchetta en charcuterie. En uiteindelijk zijn we met de groep heren de keuken in te gaan om met hun eigengemaakte worsten en de filet 2 mooie gerechten te bereiden. Een zeer geslaagde en smakelijke avond!

Geïnteresseerd? Bel of mail voor meer informatie.

0

Veel workshops en Voorjaarskookcursus Gevorderden vol

Het gaat erg hard met de inschrijvingen voor de kookworkshops en de kookcursussen. Alle thema workshops t/m maart zijn vol en voor de overige workshops is er voor een groot deel nog beperkt plek.

Tevens zit de Voorjaarskookcursus Gevorderden vol. Voor de cursus beginners zijn nog wel 2 plaatsen vrij.

0

Wij doen mee met de Leidse restaurantweek!

Na een zeer geslaagde editie vorig jaar, doen wij ook dit jaar weer mee met de Leidse Restaurantweek! Van woensdag 24 t/m zaterdag 27 januari zijn wij geopend van 18.00-22.00 uur voor een heerlijk 3-gangen menu met amuse, aperitief en wijnarrangement. Dit jaar laten wij onze roots, reizen en liefde voor specerijen en smaken uit de wereldkeuken nog meer de overhand nemen in het menu. Laat je verrassen en kom genieten!

Reserveren kan via www.leidserestaurantweek.nl

Menu Leidse Restaurantweek - januari 2018

0