Passion Food | Nieuws van Passion Food - Catering en Kookstudio Leiden
Passion Food - Catering & Kookstudio in Leiden door Mascha Smit. Catering, Private Dining, Kookworkshops en Kookcursussen op MasterChef niveau.
Catering, Private Dining, Diner aan huis, Kok aan huis, Kookworkshop, Kookcursus, Buffet, Hapjes en Amuses, High Tea, Bruidstaart, Lunch, (volledig verzorgd) Feest, MasterChef, Catering Leiden, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Vrijgezellenfeest, Familiedag, Verjaardag, Wereldkeuken
19169
blog,paged,paged-4,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.9, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive
 

Thema workshops vanaf september

De nieuwe thema workshops vanaf september staan op de site! We beginnen met de altijd favoriete Italiaanse keuken, gevolgd door de minder bekende en uitdagende Vietnamese keuken. In oktober starten we met de geliefde Vis workshop. Wees er snel bij, want deze zit altijd zo vol. Vervolgens door naar de echte najaarsworkshops, als Gevogelte en Wild. Nieuw in ons assortiment is de kookworkshop Weekmenu. Elk seizoen zullen we weer een nieuw weekmenu maken in deze workshop. Je krijgt leuke ideeën voor de snelle en makkelijke maaltijden voor doordeweeks en leuke uitgebreidere menu’s voor in het weekend. Het jaar eindigen we met de Kerstdiner kookworkshop. Hierin maken we een heerlijke uitgebreid kerstdiner en besteden we ook veel aandacht aan de voorbereiding en planning, zodat je met kerst zelf niet uren in de keuken hoeft te staan.

0

Kookcursus beginners en gevorderden

De nieuwe kookcursussen starten weer in september en er zijn weer een beginners en een gevorderden cursus. In de beginners cursus behandelen we wat meer de basis van het koken. De gevorderden kookcursus is bedoeld voor de thuiskok, die veel kookt, interessante technieken wil leren en zijn/haar koken naar een hoger niveau wil tillen.

In 8 bijeenkomsten komen diverse onderwerpen aan bod en leren we o.a. snijtechnieken en allerlei tips en trucs. We genieten van de heerlijke zelfgemaakte gerechten en er is veel ruimte voor eigen inbreng.

Schrijf je nu in voor een van de kookcursussen.

0

Verbouwing nieuwe pand!

De verbouwing van het nieuwe pand is in volle gang! De nodige vergunningen zijn binnen en vol goede moed kan er nu flink gesloopt en vervolgens weer opgebouwd worden. We kijken er enorm naar uit om er iets prachtigs van te maken!

4

De laatste workshops voor de zomervakantie

Er is nog plek in de laatste workshops voor de zomervakantie. Voor de workshop Vis van 19 mei zijn er nog 2 plaatsen. Daarna staan de workshops Sri Lanka, Tapas & Antipasti en Thais nog op het programma. Schrijf je snel in!

0

Wij gaan verhuizen!

Per 1 juli verhuist Passion Food Catering & Kookstudio naar Herenstraat 43E, het mooie pand op de hoek met de Drie Octoberstraat! We kijken enorm uit naar een frisse start en de nieuwe mogelijkheden die het pand biedt. Naast de kookworkshops, kookcursussen, catering en private dining zullen we overdag ook open zijn voor koffie met heerlijke huisgemaakte zoete lekkernijen, lunch en borrel! We hopen jullie allemaal vanaf 1 juli te kunnen verwelkomen op Herenstraat 43E.

0

Vis workshop van 3 maart vol!

De altijd populaire Vis kookworkshop van 3 maart zit vol. Mocht je geen plekje hebben bemachtigd, niet getreurd, want 19 mei zal er nog een Vis kookworkshop worden gegeven. In deze workshop leer je het fileren van diverse soorten vis en het op verschillende manieren bereiden van de vis.

0

Voorjaarskookcursus

De Voorjaarskookcursus is in volle gang. Nog 5 bijeenkomsten te gaan en wat en heerlijke gerechten hebben we tot nu toe gemaakt. In september starten we met de nieuwe cursussen en hebben we weer een beginners en een gevorderden cursus.

0

Nieuwe workshops in 2016

De nieuwe thema workshops zijn gestart. Een aantal favorieten komen voorbij, zoals Vis, Thais en Vegetarisch, maar ook een aantal nieuwe workshops zijn toegevoegd aan de agenda. Zo staat er een workshop Soepen & Sauzen op het programma, waarin we ingaan op het bereiden van bouillons en deze weer verder zullen verwerken in diverse soepen en sauzen. Ook is op veler verzoek een workshop Sushi op het programma gezet.

Je kan je via de website, per email of telefonisch inschrijven.

0