Passion Food | Traiteur
22188
page-template-default,page,page-id-22188,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Traiteur


 

Kant-en-klare dagverse afhaalmaaltijden

 

Op maandag t/m zaterdag gedurende openingstijden kunt u dagelijks vers bereide maaltijden afhalen. We hebben dagelijks minimaal 2 verschillende maaltijden waarvan 1 vegetarisch. We bereiden uit diverse keukens, zoals de Italiaanse, Franse, Mediterrane, Indiase, Indiase en Mexicaanse.

 

De maaltijden kunnen worden opgewarmd in de magnetron, oven of in de koekenpan. Onze bakjes zijn gemaakt van suikerriet en zijn biologisch afbreekbaar.

Daarnaast maken we gebruik van scharrel- en biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en seizoensproducten.

Menu november-december 2018

 

Maandag

  • Indiase kipcurry met spinazie en witte rijst  € 6,50
  • Pasta-ovenschotel met kaassaus, groenten en noten (V)  € 5,50

 

Dinsdag

  • Rauwe andijviestamppot met rundergehaktbal en jus € 6,00
  • Thaise gele groentencurry met noedels en pinda’s (V)  € 5,50

 

Woensdag

  • Babi ketjap met broccoli en kokosrijst  € 6,50
  • Pasta met pesto en geroosterde groenten (V)  € 5,00

 

Donderdag

  • Wraps met chorizo, courgette, mais en pittige tomatensaus € 5,50
  • Paddenstoelen Stroganoff met witte rijst (V)  € 5,50

 

Vrijdag

  • Stamppot met gewokte spruitjes, gerookte zalm en oestersaus € 6,50
  • Risotto met rode wijn, wintergroenten en artisjok (V)  € 5,50

 

Zaterdag

  • Boeuf Bourguignon met aardappelpuree € 6,50
  • Pasta met paprikasaus, gegrilde aubergine, pijnboompitten en blauwe kaas (V)  € 6,00