Passion Food | Workshop Uitbenen met Slagerij Van der Vooren
22162
post-template-default,single,single-post,postid-22162,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Workshop Uitbenen met Slagerij Van der Vooren

Workshop Uitbenen met Slagerij Van der Vooren

Het was een indrukwekkende en fantastische avond afgelopen vrijdag! Samen met Piet en Menno van Slagerij Van der Vooren gaven we een workshop varken uitbenen. Piet en Menno hebben een geweldige demonstratie gedaan van het uitbenen van een half varken met duidelijke uitleg over de anatomie. Prachtig om dit mooie vakmanschap zo uitgebreid en van zo dichtbij een keer te zien. Ze lieten ook zien hoe je een porchetta maakt, het opbinden van diverse delen en de heren van de workshop mochten nog aan de slag om hun eigen worsten te draaien.

Tijdens de demonstratie verzorgden we heerlijke kleine gerechtjes, bereid van het mooie scharrelvarkensvlees van Slagerij Van der Vooren, zoals pulled pork, porchetta en charcuterie. En uiteindelijk zijn we met de groep heren de keuken in te gaan om met hun eigengemaakte worsten en de filet 2 mooie gerechten te bereiden. Een zeer geslaagde en smakelijke avond!

Geïnteresseerd? Bel of mail voor meer informatie.