Passion Food | Feestmaand en baby op komst!
22244
post-template-default,single,single-post,postid-22244,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Feestmaand en baby op komst!

Feestmaand en baby op komst!

Het is bijna december, de feestmaand gaat van start. Voor ons de drukste periode van het jaar, maar waar we ook altijd naar uitkijken. Iedereen is in opperbeste stemming, bedrijven hebben kerstfeesten en -uitjes, families en vrienden vieren Kerst en wij proberen het allemaal nog feestelijker en in ieder geval zo culinair en smakelijk mogelijk te maken.

Maar dit jaar ziet onze drukste periode er toch iets anders uit. Julien en ik verwachten over een paar weken ons 2de kindje! Inmiddels ben ik met verlof (van het fysieke werkgedeelte), maar blijf ik natuurlijk achter de schermen nog wel de email en administratie doen. Gelukkig hoeven we Passion Food niet stil te leggen en zijn de inmiddels niet meer weg te denken vaste gezichten van Esmee en Yvonne degenen die de zaak draaiende zullen houden. Yvonne voornamelijk overdag en Esmee neemt naast een deel overdag de avonden volledig waar in mijn plaats. Wat een toppers en daar ben ik ze ook elke dag dankbaar voor!

We hebben wel wat keuzes moeten maken, waardoor het Take Away Kerstdiner dit jaar helaas niet mogelijk is. Maar dat zal volgend jaar zeker wel weer verzorgd worden!

We houden jullie natuurlijk op de hoogte en hopen straks het nieuws van ons kersverse wondertje met jullie te kunnen delen.

Hele fijne Feestdagen komende maand en alvast de beste en natuurlijk culinaire wensen en inspiratie voor het nieuwe jaar!

Passievolle groeten van Mascha