Passion Food | Nieuws van Passion Food - Catering en Kookstudio Leiden
Passion Food - Catering & Kookstudio in Leiden door Mascha Smit. Catering, Private Dining, Kookworkshops en Kookcursussen op MasterChef niveau.
Catering, Private Dining, Diner aan huis, Kok aan huis, Kookworkshop, Kookcursus, Buffet, Hapjes en Amuses, High Tea, Bruidstaart, Lunch, (volledig verzorgd) Feest, MasterChef, Catering Leiden, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Vrijgezellenfeest, Familiedag, Verjaardag, Wereldkeuken
19169
blog,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Take Away Kerstdiner 2019

Dit jaar verzorgen wij weer ons heerlijke, culinaire en feestelijke Take Away Kerstdiner! In een handomdraai zet je een fantastisch kerstdiner op tafel, zonder uren voorbereiding, boodschappen te doen, te zwoegen en te ploeteren in de keuken.

We hebben een mooi 3-gangen menu voor jullie gemaakt met 3 keuzes bij het voor- en hoofdgerecht. Het menu is uit te breiden met een extra gang en diverse mogelijkheden voor de borrel. Ook is het mogelijk om speciaal geselecteerde bijpassende wijnen bij ons af te nemen.

Bestellen kan t/m 20 december en kan via info@passion-food.nl, 071-7370489 of gewoon direct in de kookstudio.

Met veel plezier zorgen wij voor een culinaire en stressvrije Kerst!

0

Passion Food – 10 jaar!

A.s. zaterdag bestaat Passion Food Catering 10 jaar! 10 jaar geleden startte ik Passion Food Catering & Private Dining vanuit huis. Inmiddels zijn we ook al weer 7,5 jaar gevestigd op de Herenstraat.

Van 11.00-15.00 uur is er open dag! Kom langs en om te zien wat er allemaal mogelijk is bij ons, geniet van heerlijke hapjes en vier het feestje met ons mee!

0

Traiteur menu oktober 2019

Het is weer tijd voor stoofgerechten, knol- en wortelgroenten, romige aardappelpuree en paddenstoelen. Maar natuurlijk hebben we ook genoeg maaltijden uit de wereldkeuken. Kijk snel hier op welke dagen jouw favoriete gerechten worden gemaakt!

0

Storing in aanmelden workshops en cursussen!

We zijn er recent achter gekomen dat er helaas een fout/storing op de website zat, waardoor we sinds juli geen meldingen hebben ontvangen van de aanmeldingen voor de thema workshops en kookcursussen. Na contact met onze beheerder is ontdekt dat we het ook niet kunnen terughalen.

We vragen iedereen die zich in de periode juli t/m nu heeft opgegeven voor workshops of cursussen ons te mailen of bellen met de inschrijvingsinformatie.

Onze excuses voor het ongemak!

0

Gesloten op 25-7

Oef wat een warmte. Morgen wordt het natuurlijk echt tropisch, dus ook wij voeren een tropenrooster in. We zullen morgen (donderdag 25-7) gesloten zijn voor koffie en lunch. De maaltijden zullen uiteraard wel bereid worden voor de Spar. En in de ochtend tot een uur of 11 is het nog wel mogelijk bij ons binnen te lopen voor een maaltijd.

Afbeeldingsresultaat voor tropenrooster horeca

0

Feestmaand en baby op komst!

Het is bijna december, de feestmaand gaat van start. Voor ons de drukste periode van het jaar, maar waar we ook altijd naar uitkijken. Iedereen is in opperbeste stemming, bedrijven hebben kerstfeesten en -uitjes, families en vrienden vieren Kerst en wij proberen het allemaal nog feestelijker en in ieder geval zo culinair en smakelijk mogelijk te maken.

Maar dit jaar ziet onze drukste periode er toch iets anders uit. Julien en ik verwachten over een paar weken ons 2de kindje! Inmiddels ben ik met verlof (van het fysieke werkgedeelte), maar blijf ik natuurlijk achter de schermen nog wel de email en administratie doen. Gelukkig hoeven we Passion Food niet stil te leggen en zijn de inmiddels niet meer weg te denken vaste gezichten van Esmee en Yvonne degenen die de zaak draaiende zullen houden. Yvonne voornamelijk overdag en Esmee neemt naast een deel overdag de avonden volledig waar in mijn plaats. Wat een toppers en daar ben ik ze ook elke dag dankbaar voor!

We hebben wel wat keuzes moeten maken, waardoor het Take Away Kerstdiner dit jaar helaas niet mogelijk is. Maar dat zal volgend jaar zeker wel weer verzorgd worden!

We houden jullie natuurlijk op de hoogte en hopen straks het nieuws van ons kersverse wondertje met jullie te kunnen delen.

Hele fijne Feestdagen komende maand en alvast de beste en natuurlijk culinaire wensen en inspiratie voor het nieuwe jaar!

Passievolle groeten van Mascha

10