Passion Food | Recensies over Passion Food
Passion Food - Catering & Kookstudio in Leiden door Mascha Smit. Catering, Private Dining, Kookworkshops en Kookcursussen op MasterChef niveau.
Catering, Private Dining, Diner aan huis, Kok aan huis, Kookworkshop, Kookcursus, Buffet, Hapjes en Amuses, High Tea, Bruidstaart, Lunch, (volledig verzorgd) Feest, MasterChef, Catering Leiden, Bedrijfsuitje, Personeelsuitje, Vrijgezellenfeest, Familiedag, Verjaardag, Wereldkeuken
21479
page-template-default,page,page-id-21479,page-child,parent-pageid-19169,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Wietse & Carien

 

Met oude studievrienden een geweldige avond gehad bij kookstudio Passion Food!

We werden gastvrij onthaald door de eigenaresse / kok Mascha, die ons welkom heette in de gezellige ruimte van studio.

Onder het toeziend oog van Mascha gingen we met de workshop aan de slag. De recepten gaven voor elk wat wils naar smaak en “kook-nivo” …..iedereen kon zijn eigen kook-uitdaging zoeken terwijl Mascha ook handige tips gaf.

En wat is er gezelliger dan met elkaar de maaltijd te bereiden en daarna samen te eten?!

De hoeveelheden waren ruim en de verschillende gerechten mooi afgestemd op elkaar.

Deze avond was gekozen voor het Italiaanse menu : een topper!

We hadden zo genoten dat we ook met onze uitgebreide familie een kookworkshop bij Passion Food hebben gevolgd. Deze keer hadden we het Tapas en Mezze menu gekozen. En weer was alles tot in de puntjes verzorgd door Mascha. De recepten waren verrassend en door iedereen “maakbaar”, de gezelligheid van de studio en de gastvrijheid van Masha waren uitnodigend en zorgden weer voor een onvergetelijke avond!

Bedankt!

Trouwdag & verjaardag

 

Onze veertigste trouwdag in december 2013 wilden we graag in eigen huis en sfeer vieren met naaste familie. Maar om er zelf van te kunnen genieten, besloten we op zoek te gaan naar catering. Zo maar eens binnen gelopen bij Mascha /Passion Food in de Herenstraat, bij ons ‘om de hoek’.

Mascha kwam thuis de situatie bekijken, wilde weten wat we verwachtten van het diner, en kwam met een mooi voorstel voor een driegangendiner.  Daar hoefden we niets aan te veranderen.

Op de dag zelf kwam het kookteam op tijd, alles was goed voorbereid, geen stress te bemerken. Bediening geruisloos en prettig. Eten was heerlijk, en wat een feest om dan je eigen keuken weer opgeruimd te kunnen betreden aan het eind van de avond. Iedereen had heerlijk gegeten en een fijne avond gehad, wij ook.

In oktober 2014 vierden we onze 60e verjaardag o.a. met een lunch met onze beste vrienden. We benaderden Mascha opnieuw. Ook nu weer een prima lunchvoorstel. De  kwaliteit van het eten was helemaal naar wens. We werden weer geruisloos van de heerlijkste gerechten voorzien en de organisatie was uitstekend. We hadden een heerlijke middag, helemaal in eigen sfeer.