Passion Food | Traiteur
22188
page-template-default,page,page-id-22188,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-fade,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Traiteur


Kant-en-klare dagverse afhaalmaaltijden

Op maandag t/m zaterdag gedurende openingstijden kunt u dagelijks vers bereide maaltijden afhalen. Elke dag bereiden we minimaal 2 verschillende maaltijden waarvan 1 vegetarisch. We bereiden uit diverse keukens, zoals de Italiaanse, Franse, Mediterrane, Indiase, Thaise, Indonesische en Mexicaanse.

De maaltijden kunnen worden opgewarmd in de magnetron, oven of in de koekenpan. Onze bakjes zijn gemaakt van suikerriet en zijn biologisch afbreekbaar.

Daarnaast maken we gebruik van scharrel- en biologisch vlees, duurzaam gevangen vis en seizoensproducten.

Menu november 2019

Maandag

  • Boerenkoolstamppot met worst en pittige jus – € 7,00
  • Risotto met rode wijn, wintergroenten en artisjok  (V) – € 6,00

Dinsdag

  • Prei-ovenschotel met gehakt en kerrie – € 7,00
  • Thaise rode curry met pompoen en linzen (V) – € 6,00

Woensdag

  • Pasta met gerookte zalm en roomsaus – € 7,50
  • Vegetarische Pad Thai met rijstnoedels en pinda’s (V) – € 6,50

 Donderdag

  • Filipijnse varkensstoof met soja en gebakken rijst – € 7,00
  • Vegetarische lasagne met pompoen, spinazie en paddenstoelen (V) – € 6,50

Vrijdag

  • Runderstoof met bier, pasta en groenten – € 7,00
  • Hutspot met knolselderij en cashewnoten (V) – € 6,50

Zaterdag

  • Indiase kipcurry met witte rijst en paksoi – € 7,00
  • Pasta alla norma, met tomaat, aubergine en ricotta (V) – € 6,50